Werkvelden

Werkvelden

Ons werkveld kent geen grenzen

Jouw uitdaging is de onze. Wij zetten ons met hart en ziel in voor projecten binnen het publiek-maatschappelijke domein, maar ook voor vraagstukken op het gebied van verduurzaming, circulariteit en de energietransitie.

Leren& Ontwikkelen

BCN heeft jarenlange ervaring op het gebied van onderwijshuisvesting. Decentralisatie, krimp en groei, verouderde panden en veranderende wet- en regelgeving brengen grote uitdagingen met zich mee. Wij pakken ze aan. Van reguliere basisscholen tot integrale kindcentra, we inventariseren de behoeftes en vereisten vanuit het bestuur, de gemeente, de ouders en andere betrokken partijen met één doel voor ogen: een gezonde onderwijsomgeving die voldoet aan de laatste eisen en goed leren stimuleert.

Zorgen& Wonen

De zorg verandert. Oplopende kosten, marktwerking en personeelstekorten zorgen ervoor dat er kritisch wordt gekeken naar elke uitgegeven cent. Tegelijkertijd is er door de toenemende vergrijzing meer vraag dan ooit naar goede voorzieningen – en het liefst zo dicht mogelijk bij huis. Vastgoed speelt daarbij een cruciale rol. Hetzelfde geldt voor de woningbouw, waar corporaties en stichtingen in toenemende mate voor grote uitdagingen staan om de stijgende kosten en de krapte op de woningmarkt op te lossen.

Met hart en ziel

Met Hart& Ziel

BCN heeft jarenlange ervaring met het realiseren van huisvestingsprojecten binnen het publiek-maatschappelijk domein. Wij kijken over grenzen heen. Integraal en vanuit het perspectief van de gebruiker.

Dat betekent deskundig en daadkrachtig advies van mensen die weten waar ze over praten, die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en die feilloos duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en toekomstbestendigheid weten te combineren.

Jouw visie op zorg en wonen wordt door ons vertaald in een integrale aanpak. Of je nou een volledig nieuw onderkomen zoekt of slechts iemand nodig hebt om even mee te kijken, de experts van BCN staan met hart en ziel voor je klaar.

Werken& Groeien

Een prettige werkplek is een productieve werkplek. Een fijn kantoor kan mensen bij elkaar brengen en tot nieuwe ideeën laten komen. Een werkplaats dient te voldoen aan alle wettelijke veiligheidseisen, maar ook hier hoort werkgeluk centraal te staan. Tegelijkertijd hebben we de laatste jaren een paradigmaverschuiving in de werkcultuur gezien, waarbij de thuiswerker zijn entree heeft gemaakt. Dat brengt weer zijn eigen uitdagingen met zich mee. Voor welke vraag je ook staat, BCN kijkt met je mee en helpt je de juiste keuzes te maken om jouw onderneming de volgende stap te laten zetten.

Wij zoeken altijd de verbinding! Creëren de juiste setting. En hebben oog en oor voor alle belangen. Alles draait om eerlijke en open communicatie. Met hart en ziel.

Werken bij BCN?

Bij ons krijg je de ruimte om je te toe te leggen op de meest uitdagende projecten en om je dag in, dag uit door te ontwikkelen binnen een ervaren en enthousiast team.

Hoe kunnen we je helpen?

Wat je vraagstuk ook is, bij BCN gaan we met hart en ziel op zoek naar het juiste antwoord. Kom langs en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het behalen van je ambities.

Dit is de website van BCN Groep bv, copyright © 2024

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast

Scroll naar boven