Over ons

Over ons

Een goede omgeving is er een die stimuleert. Om te leren. Om beter te worden. Om te wonen, te werken en te presteren. Bij BCN zetten we al drie decennia lang mensen in het hart. Onze missie: het vormgeven van omgevingen die niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook duurzaam, met toekomstwaarde, vol van karakter en schoonheid. Met andere woorden, omgevingen met een ziel. Voor de huidige én de toekomstige generatie.

Onzemissie

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe omgeving, of het exploiteren en beheren van een bestaande, elk project benaderen we met de toewijding die het verdient. Voor jou als opdrachtgever, én voor de gebruiker. Betrouwbaar, loyaal, resultaatgericht en outside the box. We jagen aan, dagen uit, motiveren, verbinden, sparren, letten altijd op de kosten en gaan een kritische discussie niet uit de weg. Van eenvoudig advies tot volledige ontzorging, met hart en ziel.

Hart voorhet maken

Samenwerking. Maatwerk. Kwaliteit. Dat zijn de speerpunten van ons bedrijf, iedere dag weer. We brengen de juiste mensen bij elkaar voor een optimaal resultaat, spelen in op de wensen van de klant, en garanderen een vlekkeloos proces. Wat er ook op je pad komt, wij anticiperen en schakelen door. Zo houd je grip op kosten, processen en planningen.

Thijn de Gries

Hart voorkennis

Met onze jarenlange ervaring in de wereld van bouw en huisvesting weten we maar al te goed dat stilstand achteruitgang betekent. Daarom investeert BCN voortdurend in de training van onze medewerkers, en creëren we een werkcultuur waarin kennis wordt gedeeld en in ontwikkeling wordt geïnvesteerd. Samenwerken met BCN betekent samenwerken met een partner die op de hoogte is van alle recente ontwikkelingen en strategieën rondom duurzaamheid, technologie, bouwkunde en wettelijke kaders.

Hart voorde samenleving

Als adviesbureau hoor je midden in de samenleving te staan. Wij hechten grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, van de werkvloer tot aan directie. Samen werken we aan een betere omgeving voor mens én milieu. We zijn trotse partner van Circulair Friesland, BCI Gebouw en Duurzaam Gebouwd, netwerken die een positieve impuls willen geven aan een gezonde en duurzame wereld. Daarnaast zijn we trotse sponsor van diverse clubs en evenementen.

Silvan Blokzijl

Hart voorelkaar

Wij zijn een bedrijf met een open cultuur en korte lijnen, waar een grote dosis vrijheid gepaard gaat met evenzoveel verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid die je altijd deelt met je collega’s. We hechten waarde aan ontwikkeling en persoonlijke groei, en geven je daar de ruimte én de juiste handvaten voor. Zo houd je de regie over je eigen carrière en krijg je de gelegenheid je eigen ambities waar te maken.

Hart voorduidelijkheid

Algemene Voorwaarden in heldere taal. Op al onze opdrachten is ‘De nieuwe Regeling 2011: Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur DNR 2011’ van toepassing. Door het aanvaarden van onze offerte of het verstrekken van een opdracht, hetzij mondeling, schriftelijk of per e-mail, verklaar je op de hoogte te zijn van de inhoud van de DNR-2011. Klik hier om de DNR-2011 te downloaden.

Werken bij BCN?

Bij ons krijg je de ruimte om je te toe te leggen op de meest uitdagende projecten en om je dag in, dag uit door te ontwikkelen binnen een ervaren en enthousiast team.

Hoe kunnen we je helpen?

Wat je vraagstuk ook is, bij BCN gaan we met hart en ziel op zoek naar het juiste antwoord. Kom langs en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het behalen van je ambities.

Dit is de website van BCN Groep bv, copyright © 2024

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast

Scroll naar boven