Werken bij

Werken bij BCN

Zie jij jezelf hier binnenkort werken? BCN is de thuisbasis voor iedereen met hart voor de bouw, voor huisvesting, voor projectmanagement, voor cijfers én voor mensen. Lees verder en ontdek of je bij ons past – en wij bij jou.

Een open cultuur en korte lijnen

Wij zijn een bedrijf met een open cultuur en korte lijnen, waar een grote dosis vrijheid gepaard gaat met evenzoveel verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid die je altijd deelt met je collega’s. We hechten waarde aan ontwikkeling en persoonlijke groei, en geven je daar de ruimte én de juiste handvaten voor. Zo houd je de regie over je eigen carrière en krijg je de gelegenheid je eigen ambities waar te maken.

Kennis is er om gedeeld te worden

We hebben expertise in huis op allerlei vlakken en we geloven er heilig in dat die kennis er is om gedeeld te worden. Daarom werken we in concrete teams en sparren we wekelijks. We delen resultaten, vieren successen en zijn open en eerlijk over tegenslagen.

Werk mag ook leuk zijn. Dus zetten wij werkgeluk met stip op 1 in onze prioriteiten. Teambuilding is daarbij voor ons van groot belang, op de werkvloer en daarbuiten. Van tafelvoetbal tot golfclinics tot deelname aan de 4 Mijl van Groningen en de 8 van Drachten, vitaliteit en enthousiasme staat bij ons hoog in het vaandel. Een gezonde werk-leefbalans hoort daar ook bij. Loop je ergens tegenaan, of zit je niet lekker in je vel? We streven naar een omgeving waarin iedereen zich vrij voelt om zijn hand op te steken, zodat we je verder kunnen helpen.

Wij zijn BCN. Wij zetten de medewerker in het hart.

Onzevacatures

BCN zoekt Projectmanagers BEKIJKEN
Gert Jan Schurer

Werken bij BCN?

Bij ons krijg je de ruimte om je te toe te leggen op de meest uitdagende bouwprojecten van (Noord-)Nederland en om je dag in, dag uit door te ontwikkelen binnen een ervaren en enthousiast team.

Hoe kunnen we je helpen?

Wat je vraagstuk ook is, bij BCN gaan we met hart en ziel op zoek naar het juiste antwoord. Kom langs en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het behalen van je ambities.

Dit is de website van BCN Groep bv, copyright © 2024

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast

Scroll naar boven