De Leister Igge, Opeinde

De Leister Igge, Opeinde

Het is de eerste bestaande school in Nederland die vaarwel heeft gezegd tegen de energierekening. Bij De Leister Igge in Opeinde zijn we erin geslaagd een vijftig jaar oud, hokkerig schoolgebouw te transformeren naar een nul-op-de-meter en gasloos Integraal Kindcentrum. Met een gezond binnenklimaat en een flexibele indeling is het pand berekend op zowel krimp als groei van de school, de kinderopvang en de peuterspeelzaal.

Dankzij een out-of-the-box business case, waarbij we in een ongekend korte 15 maanden het gehele traject hebben kunnen doorlopen, is dit karakteristieke schoolgebouw nu een tweede leven gegund. Een prestatie die werd bekroond met de Gouden Kikker voor duurzaamste renovatieproject van het jaar.

Werken bij BCN?

Bij ons krijg je de ruimte om je te toe te leggen op de meest uitdagende projecten en om je dag in, dag uit door te ontwikkelen binnen een ervaren en enthousiast team.

Hoe kunnen we je helpen?

Wat je vraagstuk ook is, bij BCN gaan we met hart en ziel op zoek naar het juiste antwoord. Kom langs en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het behalen van je ambities.

Dit is de website van BCN Groep bv, copyright © 2024

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast

Scroll naar boven