Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Renovatie en verbouwing Noord-Nederlandse Golf & Country Club

De Noord-Nederlandse Golf & Country Club in Glimmen heeft in 2022 besloten dat het clubhuis toe is aan renovatie, maar wel met behoud van de huidige karakteristieke sfeer en uitstraling.

BCN heeft het projectmanagement verzorgt voor de renovatie en verbouwing van het clubhuis van de NNGCC. Na selectie van de bouwteampartners is gezamenlijk gewerkt aan een haalbaar plan binnen de gestelde kaders. Hierbij was het van belang om de leden van het clubhuis op de juiste wijze te informeren. Ook zijn de mogelijkheden onderzocht voor de tijdelijke huisvesting en is BCN tijdens de uitvoeringsfase betrokken geweest als klankbord.

 

Project details:

Locatie: Pollselaan 5, 9756 CJ te Glimmen
Opdrachtgever: Noord-Nederlandse Golf & Country Club
Functie: Sociรซteit
Opdracht: Renovatie en verbouwing van de karakteristieke Sociรซteit De Poll
BVO: 1.220 m2
Stichtingskosten: โ‚ฌ2,2 miljoen
Oplevering:ย Mei 2024
In samenwerking met: SAX architecten, bureau 1232, Aannemer Jurriens, Installateur Dijk en Wijk W installaties en Velgsib

๐๐จ๐จ๐ซ๐-๐๐ž๐๐ž๐ซ๐ฅ๐š๐ง๐๐ฌ๐ž ๐†๐จ๐ฅ๐Ÿ & ๐‚๐จ๐ฎ๐ง๐ญ๐ซ๐ฒ ๐‚๐ฅ๐ฎ๐›

De rol van BCN

De NNGCC was met een afvaardiging van actieve leden en de architect al enige tijd bezig met het uitwerken van plannen voor ofwel renovatie of nieuwbouw. Tijdens de ALV in 2022 is er voor renovatie gestemd en is BCN benaderd om het projectmanagement voor dit project op zich te nemen. Wij hebben de bouwteamselectie begeleid, de overleggen voorgezeten en een actieve rol gehad in het informeren van de leden van de NNGCC.

Naast het projectmanagement is ook een onderzoek uitgevoerd naar de mogelijkheden ten behoeve van de tijdelijke huisvesting, omdat het huidige clubhuis tijdens de renovatie niet gebruikt kon worden.

clubhuis nngcc

Hoogst haalbarekwaliteit

Om ervoor te zorgen dat het clubhuis weer jarenlang mee kan, wordt tijdens het proces op een aantal uitgangspunten getoetst. Hierbij gaat het om het aanpakken van achterstallig onderhoud, het verbeteren van de veiligheid en ventilatie. Maar ook om het verbeteren van de logistiek en functionaliteit en een upgrade van kleedkamers en toiletvoorzieningen. In bouwteam hebben de aannemer en installateur veel meegedacht in het optimaliseren van de plannen, om binnen budget de hoogst haalbare kwaliteit te behalen.

Gebruikerin het hart

In diverse werkgroepen heeft een afvaardiging van de leden van de NNGCC mee kunnen denken in het ontwerp van de architect. Deze betrokkenheid is van groot belang, om zo aan te sluiten bij de wensen en het managen van verwachtingen. Ook het moderniseren van het gebouw en het upgraden van de horecavoorzieningen is een grote vooruitgang voor de huidige en toekomstige leden van deze prachtige golfclub.

Werken bij BCN?

Bij ons krijg je de ruimte om je te toe te leggen op de meest uitdagende bouwprojecten van (Noord-)Nederland en om je dag in, dag uit door te ontwikkelen binnen een ervaren en enthousiast team.

Hoe kunnen we je helpen?

Wat je vraagstuk ook is, bij BCN gaan we met hart en ziel op zoek naar het juiste antwoord. Kom langs en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het behalen van je ambities.

Dit is de website van BCN Groep bv, copyright © 2024

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast

Scroll naar boven