Transformatie

Bestaand vastgoed een nieuw leven geven? Dat kan! Transformatie of herbestemming biedt een duurzame oplossing.

Herbestemming en transformatie zijn momenteel een hot item. Vooral de toenemende structurele leegstand zet eigenaren, gebruikers en beleidsmakers aan het denken over alternatieve mogelijkheden voor hun gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan kantoren, winkelpanden, bedrijventerreinen, maar ook aan scholen, zorglocaties en monumentaal vastgoed. 

Transformeren van bestaand vastgoed is een van onze specialismen. Wij geven verouderde of incourante gebouwen op innovatieve wijze een nieuw leven. Daarbij leggen we de focus op een gebouw en/of de omgeving. Transformatie is een duurzame oplossing, die bijdraagt aan het terugdringen van leegstand, het gebruik optimaliseert en de leefbaarheid van de omgeving verhoogt. Of het nu gaat om nieuwe functies, verbetering van de exploitatie of het doorvoeren van nieuwe werkplekconcepten. BCN helpt u er graag bij!

Wilt u meer weten over het transformeren van vastgoed? Of heeft u vragen over herbestemming? Neem dan contact op met Mark Wieringa, directeur, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0512 - 542 111.

 

Tags: Zorg Advies