Zorg

Snel kunnen inspelen op veranderingen in de zorg? Flexibeler vastgoed, lagere en stabielere lasten?

Huisvesting faciliteert

De zorg verandert sterk. Zou het niet mooi zijn als u daar snel(ler) op in kon spelen met flexibeler vastgoed en lagere en stabielere huisvestingslasten? Voor welke optie kiest u? Wij weten waar u als zorgaanbieder tegenaan loopt. De vraag neemt toe door de vergrijzing. Cliënten willen een steeds breder aanbod van voorzieningen, die ze bij voorkeur lokaal afnemen. Wonen en zorg worden gescheiden en de wijze van bekostiging verandert. U heeft te maken met toenemende concurrentie waardoor het steeds moeilijker wordt om rendabel uw diensten aan te bieden. En dan zijn we er nog niet: vanaf 2015 is de gemeente verantwoordelijk voor ondersteuning, verzorging en begeleiding. Voor u een grote uitdaging! Qua huisvesting zijn er 2 opties: uw vastgoed kan u daarbij helpen OF in de weg zitten. Wij helpen u graag de eerste optie te realiseren.

BCN en huisvesting in zorg

Vastgoed in de zorg is een van onze specialiteiten. Onze experts hebben al in vele projecten kennis en ervaring opgedaan met zorgorganisaties en uw cliënten. U mag van ons dan ook deskundige en daadkrachtige adviezen verwachten, op basis van de nieuwste inzichten. Daarbij houden we ook altijd rekening met duurzaamheid, onderhoud en toekomstbestendigheid. Wij hanteren een integrale aanpak waarin uw visie op zorg, de businesscase en de huisvesting centraal staan.

Advies en begeleiding voor uw bouwproject

Als u nieuw gaat bouwen of uw gebouw gaat transformeren, kunnen wij u daarbij van a tot z begeleiden en adviseren. U kunt bij ons ook terecht voor specifieke producten, zoals:

  • Quickscan
  • Strategisch vastgoedplan
  • Programma van eisen
  • Meerjarenonderhoudsplan
  • Businessplan

Verder kunnen wij u adviseren op thema's als inkoop, het zorgproces en de facilitaire organisatie. Voor juridische onderwerpen werken wij samen met onze zorgjurist.

Multidisciplinaire centra in de eerstelijnszorg

Ook in de eerstelijnszorg zijn we thuis. We hebben bijvoorbeeld al veel ervaring met het samenbrengen van disciplines in een multidisciplinair gezondheidscentrum. We starten dan altijd met het in kaart brengen van de markt en het bij elkaar brengen van partijen die samen met ons het initiatief willen nemen tot het realiseren van een gezondheidscentrum. Vervolgens ontwikkelen wij samen met u een visie op de aan te bieden zorg in het te realiseren gezondheidscentrum. We inventariseren uw wensen en eisen. Daarbij houden we uiteraard rekening met het Handboek Bouw Eerste Lijn van de LHV. Vervolgens presenteren we u een plan compleet met de investerings- en exploitatiekosten. Als u wilt huren, krijgt u van ons een huurprijs. Daarna kunnen wij de volledige ontwikkeling, financiering en realisatie voor u verzorgen.

Heeft u bouw- of verbouwplannen in de zorgsector? Of heeft u vragen over wat uw vastgoed voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Aeijolt Keuning, directeur, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0512 - 542 111.

 

Tags: Zorg Advies