Nieuwe samenstelling directie BCN

Het nieuwe jaar begint voor BCN Groep met een wisseling binnen de directie.

Inko Tien treedt als commercieel directeur toe tot de directie. Erik Hamhuis zal als manager bedrijfsvoering geen deel van de directie meer uitmaken en Mark Wieringa verlaat de directie om zich te kunnen richten op zijn andere onderneming. Aeijolt Keuning wordt algemeen directeur. Alle vier blijven aan als betrokken aandeelhouder van BCN Groep.

Het terugtreden van Mark Wieringa is het logische vervolg op zijn ambitie om zich volledig op zijn vastgoedbedrijf toe te leggen.  Algemeen directeur Aeijolt Keuning is blij dat Mark als aandeelhouder duurzaam aan BCN Groep verbonden blijft: “Mark kent het bedrijf van A tot Z en gelooft in onze strategie.”

Erik Hamhuis zal zich als manager bedrijfsvoering nadrukkelijker bezighouden met beleidsontwikkeling en het optimaliseren van de interne organisatie.

Inko Tien verheugt zich op zijn nieuwe rol als commercieel directeur: “De afgelopen jaren hebben we laten zien dat we nog veel meer voor onze opdrachtgevers kunnen betekenen. Daarbij is de wereld van de gebruikers steeds het vertrekpunt.” Aeijolt Keuning: “Inko was in zijn rol als partner en senior manager al intensief betrokken bij de toekomst van BCN Groep. De stap naar commercieel directeur voelt dan ook vanzelfsprekend.

Over BCN Groep

BCN Groep, specialist op het gebied van integrale huisvesting, ondersteunt opdrachtgevers uit de zorg, het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven in het behalen van hun doelstellingen. Bij de vestigingen in Drachten en Alkmaar (BCN|Planadvies) werken ruim 30 adviseurs met een passie voor gebouwen en een duurzame en veilige omgeving.