Ontwikkeling Tzummarum

Realisatie wonen, zorg en onderwijs

De gemeente Franekeradeel, Wonen Noordwest Friesland en Zorgpartners Friesland hebben de handen ineen geslagen om het plan "Ontwikkelingsvisie Tzummarum" uit te voeren. Met de Ontwikkelingsvisie Tzummarum wordt gebouwd aan een grote kwaliteitsimpuls voor de leefomgeving en een ruimte voor mensen waarin afstanden worden verkleind. Wonen, onderwijs, welzijn en zorg worden op een toekomstbestendige wijze samengebracht, waarbij er volop ruimte is voor ontmoeting en gezamenlijke activiteiten en waarbij er gebouwen worden gerealiseerd die met de toekomstige veranderingen in bewonerswensen en demografie kunnen meeontwikkelen.

Het plan bestaat uit diverse onderdelen, waaronder renovatie van zorgappartementen, nieuwbouw van woningen, de bouw van een nieuw multifunctioneel zorgcentrum en de bouw van een multifunctionele accommodatie met onderwijs- en kinderopvangfuncties.

BCN heeft voor het project een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd, de verschillende programma's van eisen uitgewerkt en de algehele projectbegeleiding uitgevoerd. Momenteel begeleidt BCN de drie opdrachtgevers bij het ontwerp- en bouwproces.

Projectfoto's

Wilt u meer weten?

Neemt u dan contact op met Mark Wieringa, directeur, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0512 - 542 111

Facts & Figures

Opdrachtgever: Gemeente Franekeradeel, Wonen Noordwest Friesland en Zorgpartners Friesland / Stichtingskosten: - / BVO: - / Oplevering: -

We waren betrokken bij

planvoorbereiding / ontwerp / prijs- en contractvorming / uitvoering

 

Tags: Projectmanagement Bouwmanagement Zorg Onderwijs Commercieel