Rabobank Groningen

Verbouw en herinrichting bestaand adviescentrum

In opdracht van de Rabobank Stad en Midden Groningen begeleidde BCN in 2010 de verbouwing van het klantencontactcentrum op de begane grond van het adviescentrum aan de Griffeweg in Groningen. In 2012/2013 zijn ook de verdiepingen intern verbouwd (aanpassing kantoorconcept). BCN was betrokken vanaf de toetsing van het PvE tot en met de oplevering en nazorg.

Projectfoto's

Wilt u meer weten?

Neemt u dan contact op met Mark Wieringa, directeur, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0512 - 542 111

Facts & Figures

Opdrachtgever: Rabobank Stad en Midden Groningen / Stichtingskosten: - / BVO: 4.100 m² / Oplevering: 2010 en 2013

We waren betrokken bij

ontwerp / prijs- en contractvorming / uitvoering

 

Tags: Projectmanagement Bouwmanagement Commercieel Banken Advies