Over ons

Onze werkwijze

Wij staan voor een beheersbaar bouwproces. Hoe we daarvoor zorgen?

  • Samenwerken: We brengen de juiste mensen bij elkaar en zorgen voor synergie tussen de verschillende vakdisciplines. Samen vinden we creatieve oplossingen en maken we haalbare plannen.
  • Maatwerk: De klant staat centraal. Met een pragmatische en persoonlijke aanpak verbinden wij ons met onze opdrachtgevers. We spelen in op de wensen van u als klant en leveren maatwerk.
  • Kwaliteit: Wij leveren kwalitatief uitstekende diensten qua inhoud, opzet en uitvoering. Wij zijn ISO-gecertificeerd, hebben een eigen kwaliteitsmanagementsysteem en bieden dus een constante, hoge kwaliteit.
Onze kernwaarden

We zijn betrouwbaar, degelijk, loyaal en resultaatgericht. En afspraak is afspraak bij ons. We zijn ook nieuwsgierig en zorgen dat we goed weten wat er leeft en verandert in de wereld van onze opdrachtgevers. En we zijn een tikje eigenzinnig waardoor we in staat zijn om vernieuwende oplossingen te vinden. We jagen aan, dagen u uit, motiveren, verbinden, letten altijd op de kosten, sparren en gaan een kritische discussie niet uit de weg. We voelen ons verantwoordelijk voor uw project en hebben een sterke drive om u en uw project steeds een stap verder te brengen. We blijven lopen, net zolang tot het klaar is en dan is het ook echt klaar.

En verder laten we het liefst onze opdrachtgevers vertellen hoe wij werken.

Voorwaarden BCN

Op al onze opdrachten is ‘De nieuwe Regeling 2011: Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur DNR 2011’ van toepassing. Bij acceptatie van de offerte c.q. verstrekking van de opdracht al dan niet schriftelijk, mondeling of per e-mail verklaart u kennis te hebben genomen van de inhoud van de DNR-2011. Klik hier om de DNR-2011 te downloaden.