Vacature Projectmanager

Omdat wij graag nog meer mooie projecten willen realiseren, bouwen we ons team graag verder uit en zijn wij op zoek naar een ondernemende (Senior) Projectmanager.

Sta jij open voor een volgende stap in je carrière en vind je het leuk om, naast het werken aan projecten, een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van je team? Dan ben jij degene die wij zoeken en maken wij graag kennis met je! 

Wij zijn vaak in een vroeg stadium betrokken bij projecten. Wij vertalen de ambities van onze opdrachtgevers naar integrale, duurzame en toekomstbestendige businesscases en brengen dit vervolgens in uitvoering. Als Projectmanager begeleid je namens de opdrachtgever diverse projecten en draag je de eindverantwoordelijkheid voor het totale project. De projecten kunnen variëren van haalbaarheidsstudies tot aan het realiseren van een Integraal Kindcentrum. Onze opdrachtgevers en stakeholders zijn daardoor zeer divers, evenals de expertises binnen onze teams.

Tijdens het bouwproces ben jij degene die alles bij elkaar brengt tot een soepel en efficiënt geheel. Naast sturing op het proces en de bijbehorende beheer aspecten, ben je inhoudelijk goed onderlegd als het gaat om de benodigde projectadvisering, kostenmanagement,  contractvormen en aanbestedingen.

We dagen je bovendien uit de markt te bewerken, nieuwe leads te genereren en het team mede verder te ontwikkelen. Jouw visie op projectmanagement is daarin van grote waarde. Dus als je energie krijgt van ondernemen, interessante projecten en saamhorigheid, dan is BCN voor jou de juiste omgeving!