Een interview met... Patrick Bakker

Op de LinkedIn pagina van Patrick Bakker staat ‘Senior Projectmanager’. Hij is daarmee eindverantwoordelijk voor de coördinatie van vele bouwprojecten, vanaf de planvoorbereiding tot en met de realisatie en oplevering. Maar welke persoon schuilt er achter dit professionele profiel? Daar ga je nu achter komen, met dit  interview:

 

Hoe ben je bij BCN terecht gekomen en wat is nu je functie?

Ik ben in 2006 begonnen bij BCN en was voorheen werkzaam bij Fame in Hoogeveen. Een oud Fame collega was een half jaar eerder overgestapt van Fame naar BCN en was erg enthousiast over BCN. Door hem ben ik terecht gekomen bij BCN.  

 

Voor welk type klanten werk je?

Ik werk voor klanten in het onderwijs, de gezondheidszorg, Gemeentes en Rijksoverheid, banken, NAM (Nieuwbouw Regeling) en organisaties zoals crematoria. 

 

Wat is je specialiteit, waar ben je goed in?

Het vertegenwoordigen van opdrachtgevers. Ik coördineer het gehele bouwproces vanaf de planvoorbereiding tot en met de realisatie.

 

Hoe begin jij je werkdag? En hoe ziet die er verder uit?

Mijn werkdag begint meestal rond 8.00 - 8.30 uur met een kop koffie op kantoor of met een vergaderingen bij de opdrachtgever. Verder ziet de dag eruit met het coördineren van projecten vanaf initiatieffase tot en met de realisatie.

 

Waar mogen we jou altijd voor storen?

Maakt niet uit wat. Storen mag je mij altijd.

 

Wie is je grote voorbeeld?

Ik heb geen groot voorbeeld waar ik naar toe leef. Mijn doel is dat ik en wij met elkaar plezier maken en vervolgens houden.

  

Kunnen we je volgen op LinkedIn of Twitter?

Jullie kunnen mij volgen op LinkedIn