BCN Groep zoekt een projectmanager


 

Wij zijn een adviesbureau dat organisaties begeleidt en adviseert over huisvestingszaken, van strategie tot en met beheer.

Ter versterking van ons Team, zijn we op zoek naar een projectmanager. 

Wat we van je verwachten

Als projectmanager heb je te maken met alle mogelijke aspecten van proces-, project- en contractmanagement. Dit varieert van nieuwbouw en renovatie tot aan huisvestingsbeleid. Dit doe je voor overheden, besturen van onderwijsorganisaties en/of voor marktpartijen. Je bent verantwoordelijk voor het initiëren en organiseren van (delen van) projecten van de start tot en met realisatie. Het werkveld waarin je opereert bestaat uit maatschappelijk vastgoed in de brede zin van het woord, waarbinnen je verantwoordelijk bent voor het contractmanagement. Je draagt zorg voor het formuleren van projectdefinities- en kaders, organiseert projecten en weet dit “Smart” te verwoorden in plannen van aanpak. Je bewaakt processen, verzamelt en interpreteert projectgegevens en rapporteert hierover intern en extern gedurende het proces. Dit doe je zowel op operationeel, tactisch en bestuurlijk niveau.

Je kunt de verbinding maken tussen de strategische doelstellingen van een organisatie en haar vastgoed. Vervolgens kun je organisaties verder helpen met jouw inzichten en ervaring; denken én doen. Jij kunt met onze opdrachtgevers tot in de boardroom meedenken en sparren. In realisatieprocessen kun je in de rol van contractmanager sturing geven aan integrale bouwprocessen, weet je hoe verificatieprocessen kunnen worden vormgegeven, kun je sturen op verantwoordelijkheden en weet je daarin successen te creëren. Je stuurt meerdere projecten aan en bepaalt hoe de toegekende middelen worden ingezet.

Wij vinden dat je naast het werken aan projecten ook sterk marktgericht moet zijn. Het zelfstandig initiëren, acquireren en verwerven van opdrachten is als een tweede natuur voor je. Je kent de markt op je duimpje, hebt een groot netwerk en bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen het sociaal en maatschappelijk domein. Samen met jou willen dit omzetten naar kansen en successen!

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde opleiding bouwkunde op HBO of universitair niveau of een gelijkwaardig opleiding. Daarnaast beschik je over minimaal 10 jaar werkervaring, waarvan minimaal 5 jaar in een vergelijkbare functie. Je kent alle ins and outs van het proces- en projectmanagement en hebt aantoonbare ervaring met geïntegreerde contractvormen en het voeren van contractmanagement. Je hebt analytisch vermogen, een hands-on mentaliteit en bent praktisch ingesteld om afgesproken resultaten te kunnen behalen. Je hebt kennis van de specifieke aspecten van het werkveld, je bent omgevingssensitief en stemt belangen af op allerlei niveaus. Je bent communicatief sterk. Tevens ben je in staat collega’s en betrokkenen te motiveren. Het ondernemerschap zit je in het bloed.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een salaris op basis van ervaring en opleiding.

De omvang van de functie: 32 – 40 uur

Standplaats is Drachten.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je onderzoeken of BCN Groep de plek is om je carrière voort te zetten, stuur dan je CV met motiverende brief naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen kun je bellen met Rintske Bakker op telefoonnummer 0512-542111

BCN Groep BV

Hoofdvestiging
Lavendelheide 11 // 9202 PD Drachten

Vestiging Alkmaar
Smart Business Center kantoor kamer 017
Comeniusstraat 2a // 1817 MS Alkmaar

Postadres
Postbus 692 // 9200 AR Drachten

telefoon // 0512 - 54 21 11
e-mail // bcn@bcn-groep.nl

KvK 01077890
BTW NL8017.50.581.B.01